Apartamenty Sun Mauro położone są w spokojnej okolicy w Novalji. Znajdują się zaledwie 1000 metrów od centrum, dzięki czemu możesz cieszyć się ciszą i być blisko wszystkich udogodnień, jakie oferuje to miasto. Mniej niż 10 minut jazdy samochodem do festiwalu - 2,4 km od miejsca wydarzenia. Z dworca autobusowego wzdłuż ulicy naprzeciwko apartamentów kursuje autobus kursujący bezpośrednio na plażę Zrće. Apartamenty mieszczą się w nowym, nowoczesnym budynku. Jest 8 apartamentów. (pojemność od 4 do 8 osób). Każdy apartament dla 4 osób jest klimatyzowany i posiada bezpłatne Wi-Fi, telewizję satelitarną, wyposażoną kuchnię, salon, sypialnię i łazienkę. Apartamenty dla 6-8 osób (i w razie potrzeby jeszcze jednej osoby) również mają takie same warunki, ale różnią się tym, że mają dwie sypialnie, a niektóre apartamenty mają także dwie łazienki. Większość apartamentów posiada piękne tarasy z widokiem na morze i miasto, wyposażone w meble wypoczynkowe.
Czytaj więcej KwaterRezerwacja apartamentu na wybrany okres jest uważana za potwierdzoną po wpłaceniu zaliczki w wysokości 25% całkowitej kwoty zakwaterowania. Po przyjeździe (pierwszy dzień) apartament można użytkować od godziny 16:00, a po wyjeździe (ostatni dzień) apartament można użytkować do godziny 10:00. W dniu przyjazdu pobierany jest depozyt w wysokości 200 euro na poczet ewentualnych szkód, który jest zwracany w dniu wyjazdu, jeśli w apartamencie wszystko jest w porządku. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami.
Opłata jest wliczone w cenę.Możliwość transferu z lotniska w Zadarze do Novalji. W cenę apartamentu wliczony jest podatek turystyczny, a także korzystanie z klimatyzacji, internetu, a także parkowanie na naszym podwórku, z możliwością skorzystania z ładowarki elektrycznej za dodatkową opłatą. Apartamenty można wynająć na okres krótszy niż 3 dni, cena wzrasta o 30%. Zawsze zwracaliśmy szczególną uwagę na utrzymanie czystości i porządku zarówno w naszych apartamentach jak i w ogrodzie, dlatego pościel i ręczniki prane są w maksymalnej temperaturze (90-95°C) i koniecznie prasowane.